Over CloudPsycholoog

Vanaf 2007 is de functie POH GGZ ontstaan. De POH GGZ is de Praktijk Ondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheidszorg. Inmiddels is de POH GGZ niet meer weg te denken uit de huisartsenpraktijk. Patiënten met een hulpvraag op mentaal gebied kunnen terecht bij een gespecialiseerde collega. Zowel voor consulten, advies en doorverwijzing.

 

Patiënten ingeschreven bij CloudDokter Medi-Mere kunnen natuurlijk, net als bij elke huisartsenpraktijk, gebruik blijven maken van de POH GGZ.
De manier waarop de zorg van de POH GGZ wordt kan voor onze CloudDokter patiënten op verschillende manieren.

 

Zo is het mogelijk om zelfstandig via Ehealth aan de slag te gaan. Hierbij zal een POH GGZ u aanmelden voor een Ehealth programma passend bij de klachten. Er zal dan psycho-educatia en oefeningen worden gegeven. Ook kunt u daarbij via een beveiligde verbinding chatten met uw POH GGZ.

 

Ook is het mogelijk uw POH GGZ via Beeldbel consulten te raadplegen. Op deze manier is er persoonlijk contact, voelt het alsof u in de spreekkamer zit bij uw POH GGZ maar kan dit zonder reistijd naar de praktijk.

 

Mochten bovenstaande opties niet toereikend zijn dan hebben wij de mogelijkheid u voor uw psychische klacht te zien in een huisartsenpraktijk van Medi-Mere door onze gespecialiseerde POH GGZ.

Deel deze pagina:

Ga naar de inhoud